Camping

Natuurcamping bij het water in Drenthe

Onze natuurcamping in Drenthe is zeer geliefd bij kampeerders. Nergens anders vind je zo’n unieke combinatie van water, strand en bos. Ronostrand heeft een grote zwemplas in bezit waar kampeerders kosteloos gebruik van mogen maken. Onze kampeerplaatsen zijn ruim genoeg voor grote tenten of caravans en je hebt er veel privacy. Met of zonder privé sanitair? Voor lang of kort verblijf. De keuze is aan jou. Kies hieronder een kampeerplaats die het beste bij jou past.

De leukste familiecamping van Drenthe

Ronostrand is een echte familiecamping. Het hele gezin kan bij ons rust en ontspanning vinden, maar ook plezier en avontuur beleven. Struin door het bos of over het strand. Bouw zandkastelen aan het water. Of kom dansen met ons eigen animatieteam. Voor de kleintjes zijn er speeltuinen verspreid over de hele camping. Op het Oer Stoer speelveld, de trimbaan of fietscrossbaan kunnen ze lekker uitrazen.

Camping Ronostrand

Een verblijf op onze camping is niet compleet zonder de juiste voorzieningen. Direct aan het meer staat een strandpaviljoen met panoramaterras. Hier vind je allerlei lekkers, voor de snelle trek of een uitgebreide lunch. Vers belegde broodjes, een salade, pizza of ijs. Of laat je 's avonds in de watten leggen in ons restaurant ‘Bij Paul'.

Meer weten?

Ronostrand bezorgt je graag een onbezorgde vakantie aan het water. Heb je nog vragen over onze camping of kampeerplaatsen? Neem gerust even contact op.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes