Camperplaats bij het water in Drenthe

Aan het Ronostrand vind je een ruime camperplaats bij het water én in het groen. De hele dag in de zon? of toch liever in de schaduw staan? Kies zelf een beschut plekje tussen de bomen of een open camperplaats.

Camperplaats in Drenthe

Wie met de camper op pad gaat, weet dat de camperplaats bepalend is voor de vakantie. Op ons nieuwe camperpark liggen 15 splinternieuwe camperplaatsen. Compleet uitgerust met elektra, watertappunt en wifi. Met stortplaats voor vuil water, verlichting op zonne-energie en halfverharde wegen, zodat je nooit vast komt te zitten. Ook kun je gebruik maken van de wasserette bij het hoofdgebouw. Alles om jouw verblijf zo prettig en comfortabel mogelijk te maken.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Liever op een andere plek kamperen? Op het Ronostrand vier je vakantie op jouw manier. Bekijk onze andere accommodaties.

Camping Ronostrand

Het ondernemende type? We organiseren regelmatig leuke activiteiten voor zowel inspanning als ontspanning. Denk aan ATB-en en wandelfit. Het uitgangspunt: samen gezond genieten van de omgeving. Meedoen is geheel vrijblijvend. Fijnproevers kunnen zich laten verrassen in restaurant ‘Bij Paul’ voor overheerlijke (vegetarische) gerechten met verse streekproducten.

We zien je graag op onze camperplaats

Op Camping Ronostrand staan ontspanning en rust voorop. Heb je nog vragen over deze kampeerplaats? Of wil je meer weten over de regels op de camping of het strand? We vertellen je graag meer over onze camping.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes