Camping met privé sanitair in Drenthe

Kampeerplek met privé sanitair

Bij de campingplaats heb je privé sanitair met toilet, wastafel en douche helemaal voor jezelf. Elektra, wifi, water en afvoer zijn aanwezig. Ook kun je gebruik maken van de wasserette bij het hoofdgebouw. Zo beleef jij een ontspannen kampeervakantie.

  • Comfort plek

  • Eigen privé sanitair met douche, toilet en wasbak

Kampeerplek met luxe privé sanitair

Kamperen in de natuur, maar wel de luxe van een eigen toilet en douche? Boek dan een plek op onze camping met privé sanitair. Dat is nog eens comfortabel kamperen!

  • Comfort plek

  • Eigen prive sanitair met douche, toilet en wasbak

  • Verwarmd

Camping Ronostrand

Op camping Ronostrand valt plezier te beleven voor het hele gezin. Het strand ligt letterlijk op een paar tellen lopen! ‘s Zomers staat ons animatieteam te springen om de kleintjes een onvergetelijke tijd te bezorgen. En voor de waaghalzen is er een fietscrossbaan en een trimbaan met speeltoestellen. Ook horeca ligt op loopafstand, voor alles van een luxe lunch tot diner.

Kamperen bij het water

Vakantie vieren aan het water, daarvoor moet je bij Ronostrand zijn. Onze zwemplas met zandstrand is een begrip in de provincie Drenthe. Een heerlijke plek om bij te komen van het drukke leven. Op onze campingplaatsen met privé sanitair heb je royaal de ruimte. Groot genoeg voor een grote caravan of een flinke tent, dankzij de oppervlakte van 100 tot 150 m². Nog chiquer verblijven? Kies dan voor een kampeerplaats met verwarmd privé sanitair. Even ruim en compleet als een normale plek, maar dan met verwarmde unit.

We zien je graag op onze kampeerplaats

Op Camping Ronostrand staan ontspanning en rust voorop. Heb je nog vragen over deze kampeerplaats? Of wil je meer weten over de regels op de camping of het strand? We vertellen je graag meer over onze camping.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes