Gezellige camping met animatie

Kom jij ook gezellig spelen, klauteren en knutselen met Rono de Eekhoorn? Dan zien we je graag op het Oer Stoer speelveld! Op onze camping met animatie beleef je de grootste avonturen. Vol enthousiasme organiseert het animatieteam van Ronostrand de allerleukste activiteiten voor kinderen. Dat wordt een onvergetelijke vakantie vol vermaak!

De leukste camping voor kinderen!

Van creatief tekenen en knutselen tot lekker actief rennen, dansen en klimmen. Voor alle leeftijden valt plezier te beleven op onze camping. Doe mee met de slangenrace, ga naar het theater of leer smokkelen met het smokkelspel. Als het weer het toelaat, organiseren we leuke activiteiten op het strand. Of we gaan op ontdekkingsreis in het bos. Dichte schoenen en een lange broek aan dus! Bij tegenvallend weer zorgt het animatieteam voor een nét zo vermakelijke binnenactiviteit.

Nóg meer voor kinderen

Wordt er even niets georganiseerd? Ga lekker spelen met je campingvriendjes in de speeltuin, op het strand of in het water. Over de hele camping verspreid staan speeltoestellen, zoals klimrekken en trampolines. Op zoek naar meer spanning? Daag elkaar uit om over de trimbaan te gaan. De echte waaghalzen kunnen zelfs een rondje scheuren over onze nieuwe fietscrossbaan!

Een unieke strandvakantie aan de rand van het bos

Kom je ook bij ons kamperen aan het water? Camping Ronostrand heeft eigen zwemplas met zandstrand waar kampeerders kosteloos gebruik van mogen maken.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes