Horeca op Camping Ronostrand

Royaal dineren na een lange vakantiedag? Of tussen het zwemmen en zonnen door een lekkere snack halen? In ons restaurant en strandpaviljoen word je op je wenken bediend. Een enthousiast horecateam staat elke dag klaar om gasten een gezellige en smakelijke tijd te bezorgen.

Het restaurant is op het moment gesloten en opent in april 2024

Strandpaviljoen met panoramaterras

Laat je verwennen in ons strandpaviljoen. Hier kun je genieten van een smakelijke lunch. Ben je een echte zoetekauw of ga je liever voor hartig? Met vers belegde broodjes, salades, ijs en borrelhapjes is aan alle voorkeuren gedacht. Ook aan warme en verfrissende drankjes is er ruime keuze. Vanaf het panoramaterras heb je prachtig uitzicht over ons meer. Heerlijk genieten van de zon terwijl je de spelende kinderen in de gaten houdt.

Lunchen en dineren ‘Bij Paul’

Met verse lokale producten bereidt chef-kok Paul heerlijke en eerlijke gerechten met zijn eigen signatuur. Hierbij streeft hij naar de juiste smaakbalans waarbij hij ook de vegetarische keuken niet schuwt. Je bent van harte uitgenodigd ‘Bij Paul’ om samen met vrienden of familie te genieten van gevarieerde, smaakvolle gerechten. Bij mooi weer kan dit natuurlijk ook op het terras met schitterend uitzicht over het meer.

Iets te vieren?

Van april tot en met september vier je een verjaardag, jubileum of trouwfeest op het Ronostrand! Wij kleden ons gezellige strandpaviljoen feestelijk voor jullie aan. Overdag kunnen we leuke activiteiten organiseren, op ons strand of in de omgeving. Na een actieve dag in de buitenlucht staat een koud-warm buffet, barbecue of driegangendiner op jullie te wachten. Ook ideaal voor een uniek bedrijfsuitje of schoolreisje. Na afloop blijven slapen? Boek een luxe accommodatie of zet je eigen tent neer op één van onze kampeerplaatsen.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2023 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes