Dagje naar het strand in Drenthe

Een ontspannen dagje naar het strand? Reserveer dan een ligbed aan het Ronostrand. Onze zwemplas heeft een wit zandstrand en ligweide met gras, allen in privébezit. Het Ronostrand is geen openbaar strand waar iedereen zomaar op en af kan lopen. Bij ons kun je op-en-top ontspannen in een rustige, natuurrijke omgeving. Je vindt ons ten noordwesten van het dorp Een, tussen Roden en Norg. Een uniek locatie aan de rand van de Drentse bossen.

Veiligheid & hygiëne

Aan het Ronostrand moet iedereen veilig kunnen zwemmen en ontspannen. Het zwemwater wordt gevoed door natuurlijke bronnen, die altijd vers water aanvoeren. Daarnaast controleert de provincie regelmatig de kwaliteit van het water. De provincie heeft Ronostrand aangewezen als een officiële zwemlocatie. Uit hygiënisch oogpunt hebben wij ervoor gekozen om geen honden toe te laten op het strand. Ongelukje gebeurd? Bij de receptie vind je onze EHBO-post.

Reserveer een ligbed

Reserveer nu een strandbezoek via de website. Vanaf 10.00 uur is ons strand geopend. Meld je bij aankomst bij het strandloket. Hier ontvang je een ligbed en zoek je zelf een plekje tussen paal 4 en 8. Bij vertrek lever je jouw ligbed weer in bij het loket.

Aanvragen voor strandbezoek is verplicht voor 13 jaar en ouder. Onder de 13 jaar alleen toegang onder begeleiding van een volwassene. Voor 13 jaar en ouder zijn de kosten € 10,- per dag (dit is inclusief het gebruik van een ligbed). Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar betaal je € 5 per kind. Kinderen tot en met 3 jaar mogen kosteloos mee.

Een unieke strandvakantie aan de rand van het bos

Kom je ook bij ons kamperen aan het water? Camping Ronostrand heeft eigen zwemplas met zandstrand waar kampeerders kosteloos gebruik van mogen maken.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes