Camping Ronostrand: ontspannen aan het water in een bosrijke omgeving

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor iedereen die zichzelf rustzoeker, natuurliefhebber of avonturier noemt. Wat Ronostrand uniek maakt, is ons meer in de bosrijke omgeving. De serene stilte, de zee van ruimte, de uitgestrekte natuur. Even tot stilstand komen. Even helemaal niets. Op zoek naar de gezelligste camping in Drenthe voor jong en oud? Boek een onvergetelijk verblijf aan het Ronostrand!

Voor het hele gezin

Ronostrand is een camping voor alle leeftijden. Een plek om met het hele gezin te ontspannen en plezier te maken.

Luxe accommodaties

Stijlvol op vakantie? Boek een comfortabele accommodatie aan het water, zoals een Waterlodge of een Meerzicht Lodge.

Eigen zwemmeer en zandstrand

Onze camping en accommodaties staan direct aan het water. Het strand ligt bijna letterlijk aan je voeten.

Aan de rand van het bos

Ronostrand ligt op een unieke locatie aan de rand van het bos. Stevige schoenen aan en wandelen maar!

De mooiste natuurcamping in Drenthe

Op onze camping liggen het meer, het strand én het bos allemaal binnen handbereik. Dat maakt Ronostrand de mooiste natuurcamping in Drenthe. Je mag als gast kosteloos gebruik maken van onze grote zwemplas, het zandstrand en de ligweides. Typisch voor de omgeving is de veelzijdige en rijke natuur. In de buurt vind je dichte bossen, uitgestrekte zandvlaktes en de iconische Drentse heidevelden.

Camping met privé sanitair

Kamperen zoals het is bedoeld. In de weidse natuur, met het water op steenworp afstand. Kies een geschikt plekje voor je tent of caravan en geniet van de rust. Een toilet voor jezelf? Dat kan! Boek een plekje op onze camping met privé sanitair. Hier heb je een eigen toilet, wastafel en douche. Elektra, wifi, water en afvoer zijn standaard aanwezig bij iedere kampeerplaats. Dat belooft een ontspannen vakantie te worden!

Faciliteiten

Op de camping is veel aandacht voor sport en spel voor jong en oud. Uitgeraasd? Neem rustig plaats op het terras voor een heerlijk belegde panini of een verkoelend drankje. Of laat je á la carte verwennen in ons restaurant. Ga vooral ook op ontdekkingstocht in de provincie Drenthe! In de buurt valt er voor iedereen iets spannends te beleven.

Onbezorgd vakantie vieren aan het water

Kamperen of stijlvol overnachten met het strand binnen handbereik? Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie aan het Ronostrand. Als gast van onze camping kun je genieten van onze zwemplas met zandstrand.

Onze partners:

ACSI partner
ANWB Partner
Kop van Drenthe Partner
Recron Partner

Ronostrand is een rustige camping aan het water. Een echte familiecamping voor rustzoekers, natuurliefhebbers en avonturiers.

Copyright © 2024 Ronostrand. Realisatie: Internetbureau Praes